Elkészítés: A tésztához valókat összekeverjük, és legalább 3 órát hűtőben pihentetjük. Elkészíthetjük előző este is, és pihenhet egész éjszaka.
Sütés előtt még egyszer átkeverjük a masszát, majd kikent, lisztezett tepsibe simítjuk, és közepes hőmérsékleten kb. 30 percig sütjük (tűpróbával ellenőrizzük).
Amíg a tészta sül, elkészítjük az öntetet: 1 pohár cukorból és 1 pohár vízből szirupot főzünk, amit 1 citrom levével ízesítünk. A forró szirupot a megsült, de még forró tészta tetejére locsoljuk. Kókuszreszelékkel megszórjuk, és a tepsiben hagyjuk kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.