Elkészítés:
1.) A csirkemellet finomra daráljuk, megsózzuk, megborsozzuk, és összekeverjük egy tojással, és egy kevés apróra vágott kínai kellel. (Nekem nem volt darálóm, így botmixerrel dolgoztam, szép krémes lett a massza.)
2.) A másik tojás összekeverjük a liszttel, és annyi vizet adunk hozzá, hogy jól nyújtható tésztát kapjunk. Lisztezett deszkán késfok vastagságúra nyújtjuk, és 7 cm-es pogácsaszaggatóval korongokat szúrunk ki belőle. Minden korong közepébe egy kis tölteléket teszünk, és batyuvá formáljuk.
3.) Közben elkészítjük az erőlevest, beletesszük a megmosott és csíkokra vágott kínai kel zsenge részeit. Óvatosan beleeresztjük a batyukat, és addig főzzük őket, amíg szépen megpuhulnak. (Nekem beletelt vagy fél órába.)
4.) Forrón, felaprított újhagymával megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.