Elkészítés: Az oldalast megtisztítjuk, sózzuk, borsozzuk, alufóliába tekerjük, és gyenge parázs fölött, 150 fokon 80 percig sütjük. Időközben a megmosott újkrumplit sózva, kevés olajjal szintén alufóliába tekerjük, és a hús mellé tesszük kb. 30 percre.
A spenóthoz a vajat 2 gerezd fokhagymával meglangyosítunk, rádobjuk a megtisztított spenótot, átforgatjuk, sózzuk, és éppen csak megfonnyasztjuk.
Az osztrigaszószt, a chili szószt, a mézet és a szilvalekvárt összekeverjük. A húsról leszedjük a fóliát, a tetejét ecsettel szépen lelakkozzuk. Szenet öntünk a grillbe, felforrósítjuk, és 10-15 perc alatt készre sütjük.
A pirosra sült oldalast a krumplival és a vajas spenóttal tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.