Elkészítés: Az alsó laphoz a tojássárgákat a porcukorral és a hideg vízzel habosra keverjük, hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet. Sütőpapírral bélelt tepsiben 160 fokon, lassú tűznél megsütjük.
A középső laphoz a tojásfehérjéket a porcukorral kemény habbá verjük, hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és a tortadarát is. Sütőpapírral bélelt tepsiben 180 fokra melegített sütőben megsütjük.
Az alsó laphoz a tojásfehérjéket a cukorral keményre felverjük, hozzáadjuk a tojássárgákat, a citrom reszelt héját és levét, valamint 4 evőkanál forró vizet. Jól kidolgozzuk. A lisztet a sütőporral összekeverjük, a masszába óvatosan beleforgatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben aranysárgára sütjük.
A krémhez a tejet a cukorral és a liszttel csomómentesre keverjük, sűrűre felfőzzük, majd kihűtjük. A margarinnal és a citrom levével összekeverjük, jól kihabosítjuk, hűtőbe tesszük a tészta betöltéséig.
A vizespiskótára simítjuk a krém felét, befedjük a 2. lappal, rákenjük a maradék krémet, és befedjük a maradék tésztalappal.
Csokoládémázzal bevonjuk, de ez el is hagyható, így is szép, mutatós sütemény.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.