Elkészítés: A lisztet a tojással és annyi tejföllel gyúrjuk össze, hogy könnyen nyújtható tésztát kapjunk. A túrót áttörjük, a mazsolával, a cukorral, vaníliás cukorral, a tejföllel és a tojással összekeverjük, reszelt citromhéjjal ízesítjük. A tésztát vékonyra nyújtjuk és a megolvasztott vajjal meglocsoljuk. A túrós tölteléket eloszlatjuk rajta, felgöngyöljük.
A rétest egy kivajazott mélyebb tepsibe fektetjük. Leöntjük a vaníliás cukorral ízesített tejjel. Előmelegített sütőben 200 fokon 50-55 percig sütjük. Melegen is és hidegen is nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.