Elkészítés: A csirkemellet kicsontozom, és kis kockákra vágom. Tűzálló tálba teszem a vajat, és lepirítom rajta a csirkemellkockákat. Megsózom, majd köré rakom a megmosott, lecsöpögtetett és kimagozott, félbevágott szilvákat. Rászórom a fűszereket, a tálat lefedve előmelegített forró sütőben 25 percig párolom.
Közben a mustárt, a tejfölt és a csipetnyi sót összekeverem, majd a már megpuhult húsra locsolom, és a sütőbe visszatéve, fedő nélkül addig pirítom, amíg színesedni kezd a teteje.
Párolt rizs, krumplipüré illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.