Elkészítés: A tarját sózzuk, borsozzuk, és serpenyőben kevés olajon vagy vajon pirosra sütjük.
A 15 dkg füstölt szalonnát felkockázzuk, ropogósra sütjük, majd kiszedjük a zsírból. A megmaradt zsírra teszünk pirospaprikát, és 2 dl tejföllel simára keverjük, félretesszük.
A galuskához a 30 dkg lisztből 2 tojással, kevés sóval és a szalonna felével galuskatésztát készítünk. Fél óráig állni hagyjuk.
Kanállal szaggatva lobogó, sós vízben kifőzzük a galuskát, és beleszedjük a tejfölös szószba. Jól átforrósítjuk, és
tányérra rakjuk a tarja mellé.
Az egészet megszórjuk 1 nagy fej karikára vágott, lisztben megforgatott, ropogósra sütött hagymával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.