Elkészítés: A húst megtisztítjuk, leöblítjük, majd szárazra töröljük. Az olajat összekeverjük a paprikával, a mézzel, a paradicsompürével, sóval, borssal. A húsokat bekenjük a keverékkel, majd egy kiolajozott tepsibe tesszük.
A birsalmát meghámozzuk, félbevágjuk, magházát eltávolítjuk, húsát gerezdekre vágjuk. Az egyik narancs levét kifacsarjuk, a másikat a citrommal együtt megsikáljuk, és 4 felé vágjuk. A vöröshagymát meghámozzuk, elnegyedeljük.
A sütőt 220 °C-ra előmelegítjük. A birsalmát, a narancsot, a citromot, a hagymát a hús mellé tesszük, meglocsoljuk a narancslével, és ráterítjük a rozmaringot és a kakukkfüvet. A sütőben kb. 40-45 percig sütjük.
Köretnek krumplipürét kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.