Elkészítés: Elkrémesítjük a vajat és a cukrot, a 2 egész tojással együtt habzásig keverjük, hozzáadva a narancshéjat, a sütőport és a sót. Apránként adagolva hozzákeverünk 275 g simalisztet, az összes kukoricalisztet, a mandulát és az őrölt koriandert. Ezután a maradék lisztet apránként hozzáadva addig gyúrjuk, míg puha, sima állagú nem lesz. A tésztát ezután 4 részre osztjuk, 5 cm széles, két cm magas lapos zsúrkenyér formára gyúrjuk. Kivajazott sütőlapra helyezzük, és langyos sütőben mintegy 35 perc alatt aranyszínűre sütjük. Rácson 10 percig hűlni hagyjuk, majd rézsútosan, 1 cm vastag szeletekre vágjuk. A szeleteket visszatesszük a sütőformába, 10 percre visszatoljuk a sütőbe. A Biscotti akkor jó, ha a szeletek mindkét oldala világos aranybarna színt kapott, és ropogós lett. Légmentesen zárt fémdobozban sokáig eltartható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.