Elkészítés: A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
A foltokhoz a túrót villával összetörjük, a többi hozzávalóval jól összekeverjük.
A tésztához való száraz anyagokat összekeverjük, majd az olajjal és a tejjel alaposan kikeverjük. Kikent közepes tepsibe simítjuk a tésztát, a túróból nedves kézzel formázott diónyi gombócokkal sűrűn kirakjuk a tészta tetejét.
Sütőbe toljuk, és kb. 30 perc alatt megsütjük. (Tűpróba!)
A tepsiben hagyjuk kihűlni, majd szeleteljük és tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.