A tojásokat összekeverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, egy csipet sóval, a reszelt citromhéjjal, a fahéjjal, a tejjel és a szénsavas ásványvízzel. Hozzászitáljuk a lisztet, majd simára keverjük a tésztát. Végül hozzáadjuk a száráról lecsipkedett bodzavirágot, majd az olajat, és keverjük alaposan össze.
Olajjal vékonyan kikent palacsintasütőben megsütjük a palacsintákat (kicsit tovább kell sütni, mivel a virágtól vastagabb a tésztája).
Az öntethez a pudingport összekeverjük az őrölt fahéjjal, majd egy kevés tejjel. A maradék tejet és a tejszíntösszekeverjük, ízlés szerint a cukorral, majd tegyük fel forrni. Amikor már majdnem felforrt, állandó keverés mellett hozzácsorgatjuk a pudingos keveréket, éslevesszük a tűzről, majd langyosra hűtjük.
Tálaláskor a bodzás palacsintát a tányérrahelyezzük, majd rákanalazzuk a langyosra hűlt fahéjas-vaníliás öntetet, és úgy kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.