Elkészítés: A húst felkockázzuk, a csontot is kettévágjuk, megmossuk. A bőrkét is beleszeljük a zsírosával együtt, de nagyobb darabokra, hogy ki lehessen szedni, ha megfőtt.
A húst feltesszük főnni annyi hideg vízben, hogy ellepje. Ha felforrt, le is lehet szedni a habját. Amikor már jól összeforrt, rátesszük a kockára szelt hagymát, a felszeletelt paprikát, a paradicsomot, az összeszelt fokhagymát, a borsot, a babérlevelet és megsózzuk.
Kb. fél órai főzés után 3 evőkanál pirospaprikát teszünk rá, és jó sűrű szaftosra főzzük. Kóstoljuk és után ízesítjük. Aki szereti, 1 dl bort is önthet bele.
Sós vízben főtt hasábburgonyával tálaljuk, de bele is lehet főzni a burgonyát, csak vigyázni kell, nehogy leégjen. Bármilyen savanyúval és kenyérrel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.