Elkészítés: A cukrokat a tojásokkal habosra (világosra) kikeverjük. Hozzáadjuk a tejfölt és egy csipet sót, majd eldolgozzuk benne a fahéjjal és sütőporral elkevert lisztet.
Az almákat meghámozzuk, kicsumázzuk, és kb. 5*5 milliméteres kockákra vágjuk (lehet nagyobb / kisebb is, ahogy sikerül - vagy ha ahhoz van kedvünk, akkor a le is reszelhetjük). Beleforgatjuk a tésztába.
A masszánkat muffinpapírral bélelt formákba kanalazzuk, úgy 3/4-ig töltve azokat. Mindegyik tetejét megszórjuk egy kis kristálycukorral.
175⁰C-ra előmelegített sütőben kb. 20-25 perc alatt megsütjük. (Figyeljük, hogy aranybarna legyen a tetejük, mert ha sötétebb lesz, megéghet a cukor a tetején.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.