Elkészítés: A sütőt előmelegítem 220 fokra. A mazsolát beáztatom a tejbe, félreteszem. A bögre dióból kiveszek pár szemet, és durvára vágom, beleöntöm egy másik tálba. A többi diót ledarálom, és hozzáadom a durvára vágott dióhoz. Hozzáadom a lisztet, a fél bögre cukrot, a sütőport, a tojást, majd az 1 evőkanál margarint. Hozzáöntöm a tejes mazsolát, és a masszát jól összekeverem. Kivajazott tepsibe öntöm, és 15 percig nagy, majd 15 percig közepes lángon sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.