Elkészítés: Kevés olajon megpároljuk a hagymát, fokhagymát, majd a darált húst. Sózzuk, borsozzuk. Amikor a hús megpuhult, hozzáadunk 3 dl vizet és a KNORR Bolognai spagetti Rafinériával készre főzzük. Közben a lasagne tészta lapokat 4 perc alatt puhára főzzük, margarinnal kikent tepsibe vagy tűzálló tálba fektetünk egy lap tésztát, beborítjuk szósszal, kevés margarint teszünk rá, megszórjuk oregánóval és sajttal, majd lefedjük a következõ lappal, ezt ismételjük. A tetejére sajtot szórunk, és a sütőbe tesszük (200 fok) 15 percre. Tálaláskor megszórjuk szárított petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.