Elkészítés: A következő hozzávalókat szárazon összekeverjük: 25 dkg rétesliszt, 22 dkg porcukor, 1 csomag sütőpor, citromhéj. Vajjal kikent tepsibe beleszórjuk a felét. Ennek a tetejére jön a következő keverék egyenletesen elosztva: 50 dkg túró, 5 dkg mazsola, 1 csomag vaníliás cukor, citromhéj. A maradék száraz keveréket szintén egyenletesen rászórjuk a túró tetejére. 5 dkg vajat, 2 dl tejet, 2 egész tojást felmelegítve simára keverünk, és a tésztára öntjük. Előmelegített sütőben 30-35 percig sütjük. (Nem tévedés, gyúrni nem kell! )
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.