Elkészítés: Keresünk egy testhezálló fedeles tálat, beleöntjük a bort, a zúzott fokhagymával és a majoránnával ízesítjük, elrejtjük benne a felszeletelt májat, lefedjük, és legalább 8 órán keresztül a hűtőben érleljük. Ebből is látszik, ha ebédre szeretnénk készíteni ételünket, akkor bizony a tyúkokkal kell kelni, hogy időben készen legyünk…
Keressünk egy bordázott öntöttvas serpenyőt, ennek hiányában kedvenc teflonunkat, és a lecsepegtetett májszeleteket erős tűzön, hirtelen süssük meg.
A tányéron sózzuk meg, adjunk hozzá mustárt, friss kenyeret, rengeteg salátát, és természetesen egy jóképű kékfrankost a Soproni borvidékről.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.