Előkészítés: A borjúcsülköt megmossuk, szárazra töröljük, és kb. 4 cm vastag szeletekre vágjuk. A hagymát, a fokhagymát meghámozzuk, és apróra vágjuk. A sárgarépát, a zellerszárat megtisztítjuk, és csíkokra metéljük. A paradicsomot forró vízbe mártjuk, lehúzzuk a héját, és húsát négyfelé vágjuk. A petrezselymet leöblítjük, és apróra vágjuk.
Elkészítés: A margarint nagy serpenyőben felforrósítjuk. Beletesszük a hagymát, és üvegesre pirítjuk. Rádobjuk a hússzeleteket, és mindkét oldalukat világosbarnára sütjük. Ezután hozzáadjuk a zöldségeket, sóval, őrölt borssal és a rozmaringgal ízesítjük. Felöntjük a borral és lefedve, lassú tűzön kb. 1 óra hosszat pároljuk. Ha a hús teljesen megpuhult, megszórjuk a petrezselyem zöldjével, a citromhéjjal, és forrón, a zöldségekkel körítve tálaljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 30 perc múlva
1 adag: 390 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.