Előkészítés: A borjúcsülköt megmossuk, szárazra töröljük, és kb. 4 cm vastag szeletekre vágjuk. A hagymát, a fokhagymát meghámozzuk, és apróra vágjuk. A sárgarépát, a zellerszárat megtisztítjuk, és csíkokra metéljük. A paradicsomot forró vízbe mártjuk, lehúzzuk a héját, és húsát négyfelé vágjuk. A petrezselymet leöblítjük, és apróra vágjuk.
Elkészítés: A margarint nagy serpenyőben felforrósítjuk. Beletesszük a hagymát, és üvegesre pirítjuk. Rádobjuk a hússzeleteket, és mindkét oldalukat világosbarnára sütjük. Ezután hozzáadjuk a zöldségeket, sóval, őrölt borssal és a rozmaringgal ízesítjük. Felöntjük a borral és lefedve, lassú tűzön kb. 1 óra hosszat pároljuk. Ha a hús teljesen megpuhult, megszórjuk a petrezselyem zöldjével, a citromhéjjal, és forrón, a zöldségekkel körítve tálaljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 30 perc múlva
1 adag: 390 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.