Elkészítés: A fokhagymát lereszeljük vagy nagyon apróra vágjuk, a korandert összezúzzuk. A páchoz való fűszereket összekeverjük az étolajjal, és a sütőedénybe helyezett, bőrén beirdalt húst alaposan bedörzsöljük vele, majd kicsit állni hagyjuk, majd 2 dl vizet öntünk alá.
Eközben a sütőt előmelegítjük, majd a fóliával lefedett edényt betesszük kb. 1,5 órára. Ha eltelt ennyi idő, megnézzük, mi újság a fólia alatt. Ha könnyen beleszalad a hústű, vegyük le a borítást, ha még ruganyos, hagyjuk rajta. Ha a bontás mellett döntöttünk, csorgassuk rá a mézet, és kicsit még süssük, ettől szép barnás-pirosra sül. Akkor az igazi, ha omlós és ínycsiklandóan illatos, piros.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.