Elkészítés: Egy fazékba teszek egy kevés olajat, és az apró kockákra vágott vöröshagymát az összezúzott fokhagymával kissé megpárolom. Hozzáadom a zöldborsót, és fedő alatt rövid ideig párolom, majd felöntöm kb. 1 liter vízzel. Teszek bele sót, borsot és egy kis cukrot.
Amikor a borsóm már megpuhult, akkor botmixer segítségével simára turmixolom. Ha túl sűrű lenne, adok hozzá még egy kis vizet. Ízlés szerint tejfölt vagy tejszínt keverek bele, és átforralom 1-2 perc alatt.
Tálalhatjuk pirított kenyérkockákkal, levesgyönggyel, de azok nélkül is kiváló!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.