Miután mindkét oldalukat bekenem borssal meg mustárral, egy tálban szorosan egymás mellé rakom a hússzeleteket. Annyi olajat öntök rájuk, amennyi a húst ellepi. Ezután befedem, és hűtőszekrényben 3 napig állni hagyom a szeleteket, közben néhányszor megforgatom őket.
A mártáshoz a lisztet a margarinon megfuttatom, mustárral, tejszínnel, borral simára keverem, és zúzott fokhagymával meg finomra vágott petrezselyemmel ízesítem.
A húsról a levet leitatom, ezután olajozott serpenyőben közepesen erős lángon mindkét oldalát megsütöm.
A mártást felforralom, és addig főzöm, míg be nem sűrűsödik. A mártást a húsra öntöm, és párolt zöldséget vagy burgonyakrokettet kínálok hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.