Egy kevés olajon megpirítottam a rizst a kuktában, felöntöttem másfélszer annyi vízzel, amennyi a rizs mennyisége, sóztam és lezártam a kuktát.
Az első sípolásnál lezártam és hagytam párolódni. Amikor megpárolódott hozzákevertem a reszelt sajtot, megborsoztam.
A paradicsompürét egy kevés vízzel felhígitottam, bazsalikommal izesítettem és összeforraltam.
A kockára vágott csirkemájat majorannával és borssal megfűszereztem és bő forró olajban kisütöttem. A sajttal összekevert riszt vizezett koronaformába simítottam és kitöltöttem (nekem szilikon kuglóf formám van) a formát.
A közepébe halmoztam a sült májat és a végén leöntöttem a forró paradicsomszósszal, petrezselyemmel megszórtam.
Megjegyzés
Szeretek új recepteket kipróbálni és megvalósítani, érdekesnek találom ennek az ételnek a tálalását !
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.