Elkészítés: A brokkolit a vízzel és leveskockával tegyük fel főni. Míg fő az ételünk, készítsük elő a gombócnak valót. A túrót, búzadarát, csipetnyi sót, kakukkfűvet, rozmaringot és bazsalikomot a tojással összekeverjük. Rakjunk fel vizet kevés sóval, és főzzük ki a gombócokat, amelyeket az előbb készült masszából gyúrunk. A gombócokat leszűrjük és félretesszük.
A megpuhult a brokkolit botmixerrel összeturmixoljuk, újraforrás után a főzőtejszínből és az étkezési keményítőből habarást készítünk, a levesbe öntjük. Amikor újból felforr, beletesszük a gombócokat, és tálaljuk a levest.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.