Elkészítés: A tésztát és a brokkolit forró, sós vízben kifőzzük.
A párolt brokkoli felét pürésítjük az olívaolajjal, a fenyőmaggal, a zúzott fokhagymagerezdekkel, a parmezánnal, a 4 deka széttépkedett bazsalikomlevéllel és 1-2 merőkanállal a tészta főzővizéből, hogy a vízben kioldódott tészta keményítője sűrítse majd a mártást. Sózzuk, borsozzuk.
A főtt tésztára öntjük a mártást, a lecsöpögtetett, olajban eltett, apróra vágott aszalt paradicsomot és a félretett brokkolit hozzáadjuk, majd hozzáreszeljük a citrom felének héját is. Az egészet összeforgatjuk, megszórjuk még egy marék apróra vágott bazsalikommal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.