Előkészítés: A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, és finomra reszeljük. A petrezselymet és a bazsalikomot megmossuk, szárazra rázzuk, és apróra vágjuk. A brokkolit megtisztítjuk, és megmossuk. A gombát megtisztítjuk, és felszeleteljük.
Elkészítés: Enyhén sózott forró vízben megfőzzük a Magital tésztát, leszűrjük és a tészta főzőlevéből 1,5 dl-t félreteszünk. Közben forró vízben puhára főzzük a brokkolit és leszűrjük. A gombát 1 kanál olívaolajban megpároljuk. A mártáshoz tálban összekeverünk 1 evőkanál olajat, a mustárt, a fokhagymát, a vöröshagymát, a petrezselymet, a bazsalikomot, a bort és a szardellapasztát. Összerázzuk a tésztát a mártással, belekeverjük a brokkolit és a gombát. Ha túl száraznak ítéljük az ételt, a tészta főzővízéből hozzáöntünk egy keveset. Ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük. Azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.