Az apró kockára vágott vöröshagymát olajon megpároljuk, majd beletesszük a húsdarabokat. Megszórjuk a fűszerpaprikával, és kevés vizet öntünk hozzá. Sózzuk, borsozzuk, és belekeverjük a paradicsompürét is. Rövid, szaftos lére főzzük, majd félrehúzzuk.
Elkészítjük a túrós tésztát. A kockatésztát enyhén sós vízben megfőzzük, majd leöblítjük. Elkeverjük a túróval, és egy tűzálló tálba simítjuk.
A hússzeleteket (comb, szárny) szépen ráhelyezzük a tésztára, rálocsoljuk a pörköltszaftot és leöntjük tejföllel, melybe nagyon apróra vágott gombadarabokat keverünk. Vastagon megszórjuk reszelt sajttal, és forró sütőben, lefedve kb. 10 percig sütjük, majd a sajtot rápirítjuk. Savanyúság illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.