Elkészítés: A vajat kicsit megolvasztom, a cukorral jól összekeverem, majd hozzáadom a tojásokat is. Ehhez hozzárakom a lisztet, a sütőport, legvégül a kakaót - az egészet jól összedolgozom. Nem lesz folyós a tészta, de a fakanállal könnyen elsimítható a tepsiben. A tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe teszem, és közepesen meleg sütőben (180 fokon) fél órát sütöm. Amint a tepsiben kihűlt a sütemény, lehet szeletelni, de csak másnap (miután megszikkadt egy kicsit) fogyasztjuk.
Tetejére lehet vajas cukros mázat kenni, darált mogyorót szórni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.