Elkészítés: A húsokat kiklopfolom, besózom, és kevés olajon mindkét oldalukat kisütöm, hogy szép színük legyen. Ezután a sütésből maradt olajat aláöntve, egy nagyobb sütőtepsibe lerakom a húsokat, és még borsozom is. Pici vizet aláöntök, és fedő alatt 200 fokon puhára párolom.
Amíg ez tart, addig összeállítom a búbot: a zsemléket beáztatom egy kis tejbe, a füstölt húst apróra vágom, de le is lehet darálni, csak én lusta vagyok a darálót elővenni, meg szeretek is szeletelni... Ezután a kis fej hagymát apróra vágom, és kevés olajon, pici sóval megpárolom. A zsemléket kicsavarom, hozzáadom az apróra vágott füstölt húst, a párolt hagymát, a tojásokat, a reszelt sajt felét, kevés ételízesítőt, borsot és a zúzott fokhagymát, egynemű masszává dolgozom össze.
Ha már a húsok a sütőben megpuhultak, minden hús tetejére ráhalmozok a töltelékből, és már tető nélkül rakom vissza sülni. 10 perc után kiveszem, ráteszem a tetejére a maradék sajtot, és ezzel is sütöm egy kicsit.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.