Elkészítés: A tésztához 35 dkg lisztet elmorzsolunk 10 dkg cukorral, 10 dkg vajjal, fél kávéskanál szódabikarbónával. Hozzáadunk 1 egész tojást, kevés tejfölt, és tésztát gyúrunk. Kettő cipóra osztjuk, melyeket egyenként kinyújtunk, és tepsi hátán megsütünk.
A krémhez 15 dkg cukrot barnára pirítunk, majd felöntünk 2,5 dl forró tejjel. Hozzáadunk még 2,5 dl tejben elkevert 3 evőkanál lisztet, és sűrűre főzzük. 15 dkg vajat 2 evőkanál porcukorral és 1 evőkanál tejjel habosra keverünk. Kanalanként a kihűlt krémhez adjuk.
A tésztát megtöltjük, a süteményt csokimázzal vonjuk be.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.