Elkészítés: A sertéshúst szeletekre vágjuk, kissé kiveregetjük. Bepácoljuk a sertéshúzhoz való fűszerekkel. 1-2 órát pihentetjük.
Később lisztben megforgatjuk, mindkét oldalát kissé elősütjük, majd félretesszük.
Közben elkészítjük a tölteléket: a gombát, a hagymát, a petrezselymet kevés sóval meghintve olajon addig dinszteljük, míg a levét el nem főtte.
A zsemléket apróra kockázzuk, tejbe áztatjuk, majd a villával összetört májkrémekhez adjuk. 5 tojást keményre főzünk, ha kihűlt, kockákra vágjuk, és a májkrémes-gombás töltelékhez vegyítjük.
Ezután hosszúkás jénai tálba sorozzuk a
hússzeleteket a töltelékkel felváltva. Alufóliával lefedve sütőbe tesszük, és ráöntjük a következő *bundát*: 2 tojássárgáját 2 dl tejföllel, kevés sóval, törött borssal, reszelt sajttal, majd a 2 tojás felvert habjával összekeverünk, a húsra simítjuk.
Sütőbe toljuk, és 30 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.