A hússzeleteket kiveregetjük, sóval, borssal bedörzsöljük. Az újhagymát nagyon vékonyan felkarikázzuk. A tojást felverjük, belekeverjük a lisztet és annyi tejet vagy vizet, hogy palacsintatészta sűrűségű legyen. Sóval, borssal, mustárral, zúzott fokhagymával és újhagymával ízesítjük. A hússzeleteket belemártjuk a tésztába és nem túl forró olajba helyezzük. A serpenyőben még 1-2 kiskanálnyi tésztát öntünk a húsra és aranysárgára sütjük. Petrezselymes újburgonyával és salátával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.