Elkészítés: A tisztított vöröshagymát egészben, sütőben megsütjük, kihűtjük. Elővarázsoljuk kedvenc keverőedényünket, belekockázzuk a hagymát, belekarikázzuk a közben megfőzött, tisztított burgonyát és a kockázott, gerincétől megszabadított heringet. Meglocsoljuk az olajjal, a tárkonyecettel, a citromlével, sózzuk, borsozzuk, és lazán összekeverjük.
Tálaljuk előhűtött üvegtálon, salátalevélre halmozva, finomra vágott petrezselyemzölddel díszítve. Harapjunk mellé friss pirítóst, és bontsunk fel egy üveg rajnai rizlinget is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.