A megpucolt burgonyát nagy lyukú reszelőn lereszeljük, majd enyhén besózzuk és hagyjuk állni kb 10 percig, azután alaposan kinyomkodjuk a levét.
A húst egy nagyobb tálba rakjuk, hozzáadjuk a burgonyát, a tejben ázott és kinyomkodott zsemlét, a tojást, a szeletekre vágott gombát, a felkockázott sajtot, majd a reszelt hagymát és a zúzott fokhagymát. Ízesítjük és alaposan összekeverjük annyi zsemlemorzsával, hogy jól formálható masszát kapjunk.
Legalább 1 órára hűtőbe rakjuk, majd a masszából hosszúkás rudat formázunk és egy olajjal kikent vagy zsírpapírral borított tepsibe rakjuk. A tetejét felvert tojással megkenjünk és a 170 °C - os sütőben szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.