A mustáros hús elkészítéséhez a felhevített olajon megfonnyasztjuk az apró kockára vágott vöröshagymát. Közben a húst csíkokra szeleteljük.
Rátesszük az üvegesre párolt hagymára, és folyamatos keverés közben megpirítjuk, majd felöntjük 2 dl vízzel.
Hozzáadjuk a mustárt, paradicsomszószt, sózzuk, megszórjuk borssal, majd fedő alatt puhára pároljuk.
A tejfölt és a lisztet csomómentesre keverjük, majd a megpuhult húshoz adjuk a zúzott fokhagymával együtt és felforraljuk. Köretként rizst, galuskát vagy tésztát is készíthetünk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.