A spagettit forrásban lévő sós vízben kifőzzük, leöblítjük, lecsepegtetjük és összekeverjük a margarinnal.
A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk és serpenyőben, forró olajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a darált húst, megszórjuk a pirospaprikával, kevés vizet öntünk alá, sózzuk, borsozzuk és gyorsan összekeverjük , majd lefedve kb.20 perc alatt megpároljuk.
Tűzálló tálat kikenünk margarinnal, beleterítjük a spagetti felét, megszórjuk a juhtúró felével, rásimítjuk a húst, majd a juhtúró másik felét és a maradék tésztát. A tetejét megöntözzük tejföllel. 180 C- fokos sütőben kb.30 perc alatt aranysárgára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.