Elkészítés: A burgonyát puhára főzzük, majd áttörjük, összekeverjük a lereszelt sajttal, a felaprított petrezselyemmel és a tojássárgákkal, sózzuk és fűszerezzük. A tojásfehérjét kemény habbá verjük egy kevés sóval. Felolvasztjuk a vajat, és a tejjelegyütt hozzáadjuk a burgonyához, összekeverjük.
A szufléformákat kikenjük diónyi vajjal. A habot és krumplipürét összeforgatjuk, és szétosztjuk a formákba.
Forró sütőben (kb. 200-220 C fok) 20-25 percig sütjük. Jó étvágyat! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.