Elkészítés: A nyers burgonyát meghámozzuk, vékonyra felszeljük. Én az uborka gyalun végeztem a szeletelést, jó vékony lett. A krumplit megmossuk, levétől lecsepegtetjük, az apróbbra vágott gépsonkával, kevés sóval összekeverjök, és a zsiradékkal kikent tepsibe tesszük.
250 fokra melegített sütőben 15 percig elősütjük.
A tojásokat a liszttel, a tejjel, a zúzott fokhagymával, őrölt borssal, sóval ízesítve simára keverjük. A 15 perc letelte után a burgonyára öntjük, és még 35-40 percig sütjük 250 fokon. Sütés közben alufóliával befedhetjük, hogy a teteje meg ne égjen.
Tejföllel fogyasztjuk. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.