Elkészítés: A burgonyát megmossuk, héjában megfőzzük, megtisztítjuk, és még melegen áttörjük. A mandulát és a cukrot egy mozsárban addig törjük-kerverjük-gyötörjük, amíg sűrű krémszerű lesz (ez csak elsőre furcsa, mert a cukor szépen felveszi a kisajtolt mandulaolajat), majd az áttört burgonyához adjuk. Egyenként hozzákeverjük a tojássárgákat, egy csipet sót, egy késhegynyi őrölt fahéjat, végül a kemény habbá felvert tojásfehérjéket. Kivajazott, zsemlemorzsával meghintett tortaformába simítjuk, és előmelegített sütőben, mérsékelt tűznél (180 fok) kb. 40-45 percig sütjük. Langyosan, felforrosított barack-vagy egyéb gyümölcslekvárral kínáljuk. Egyszerű, nem túl tartalmas levesek kívánkoznak elébe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.