Meghámozzuk a krumplit, majd fél centis kockákra vágjuk. Egy nagy serpenyőben fél deci zsiradékot olvasztunk, rádobjuk a krumplit, és elkezdjük sütni. Ha már kezd üvegesedni, akkor megsózzuk (így nem fog letapadni).
Öntünk rá másfél deci vizet, sózzuk, borsozzuk, majoránnát morzsolunk rá. Amikor már majdnem megfőtt a krumpli, hozzáadjuk a meghámozott, felkockázott vöröshagymát és a mustárt, majd kevergetve összepirítjuk.
Hozzátesszük a kisebb kockákra vágott májat és a feldarabolt gombát, majd kevergetve még kb. 5 percig pirítjuk, amíg át nem sül a máj.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.