A burgundi marharagu elkészítéséhez először kockára vágjuk a vöröshagymát, majd egy kevés olajon elkezdjük lassan pirítani, folyamatos keverés mellett, míg meg nem barnul.
Egy külön serpenyőben a kockára vágott felsálat alaposan körbepirítjuk és hozzáadjuk a hagymához, és hozzákeverjük az Update Norbi lisztet.
Finoman megszórjuk a fűszerpaprikával, felöntjük a borral és a vízzel. Beletesszük a babérlevelet, sózzuk, borsozzuk és kakukkfűvel ízesítjük. Néha megkeverve, fedő alatt, kis lángon 3-3,5 órát főzzük, amíg a hús megpuhul. Ha kell, pótoljuk a vizet.
A zellert és a sárgarépát megtisztítjuk, feldaraboljuk, a korábban használt serpenyőben alaposan körbepirítjuk és a raguhoz adjuk. Kis lángon további 20 percig főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.