A burgundi marharagu elkészítéséhez a feldarabolt szalonnát lepirítjuk. Amint elkészült, a szalonnakockákat kivesszük a serpenyőből, és a zsírjában kérget sütünk a felkockázott marhahúsnak. Ha megpirult a hús, kivesszük a serpenyőből, a maradék szaftot pedig felöntjük a vörösborral, és forrásig hevítjük.
A slow cooker edénybe öntjük a vörösboros szaftot, belerakjuk a marhahúst, a pirított szalonnát, a negyedekre vágott vöröshagymát, a felszeletelt sárgarépát, a gombát, a gyöngyhagymát. Végül pedig hozzáadjuk a paradicsompürét és a fokhagymát is, a kakukkfüvet és a babérlevelet, majd felöntjük a húslevessel.
A slow cookerben 2-es fokozaton legalább 4-6 órán át főzzük a marhahúst, végül megsózzuk, ízlés szerint borsozzuk és forrón tálaljuk. Főtt krumpli illik hozzá.
Nézzétek meg videón, hogyan készül a burgundi marharagu slow cookerben!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.