A chilis marharagu elkészítéséhez először felkockázzuk a marha stefániát kicsi, 1x1 centis kockákra. Meglocsoljuk 0,75 dl pogácsaolajjal majd borssal, oregánóval, római köménnyel és cayenne borssal ízesítjük.
A vöröshagymát, az újhagymát és a lila hagymát finomra vágjuk és a maradék olajon megdinszteljük. Amikor megpuhultak a hagymák, beletesszük a húst, megsózzuk és lepirítjuk. Hozzáadjuk a reszelt fokhagymát, majd a kockára vágott kaliforniai paprikákat. Meglocsoljuk a borral, mehet bele a paradicsompüré és a negyedelt fekete koktélparadicsomok.
Készre főzzük úgy, hogy az utolsó 10-15 percben hozzáadjuk a főtt, majd faszénen grillezett kukoricát, amit a csőről egyszerűen késsel levágunk. Beletesszük a vörösbabot, és a végén chilivel, korianderrel fűszerezzük, a lime levével frissítjük és egy kis fahéjjal megbolondítjuk.
A tortilla lapokat grillezzük, tányérokra tesszük, rászedjük a marharagut és reszelt cheddar sajttal gazdagítjuk. Díszíthetjük újhagyma zöldjével, korianderrel és grillezett kukoricával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.