A kétféle hagymát meghámozzuk. A vöröshagymát cikkekre vágjuk, a fokhagymát finomra zúzzuk. A répát és a krumplit meghámozzuk, falatnyi darabokra vágjuk. A húst megmossuk, aztán szárazra töröljük, majd zsírtalanítjuk, és nagyobb kockákra vágjuk.
Egy nagyobb lábasban felforrósítjuk az olajat, és kis adagokban megpirítjuk rajta a húst. Sózzuk, borsozzuk, majd kivesszük a darabokat. Ezután megpirítjuk zsiradékon a hagymákat, meghintünk liszttel, és kevergetve megpirítjuk. A lisztes hagymához adjuk az elősütött húskockákat, a répát, a krumplit, a babérlevelet és az összekötözött zöldfűszercsokrot.
Felöntjük borral és 1 l forró vízzel, majd sózzuk, borsozzuk, és felforraljuk. Ezután közepes lángon puhára főzzük az egészet lefedve, miközben néhányszor átkeverjük. Akkor jó, ha a felesleges nedvesség elpárolog, a hús pedig megpuhul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.