Tészta: A 4 tojás sárgáját habosra keverjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a cukor 2/3-ad részét és a vaníliás cukrot. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, miközben állandó keverés mellet hozzáadjuk a cukor maradékát. A habot felkenjük a tojásmassza tetejére, erre szitáljuk a sütőporral, pudingporral elkevert lisztet, és óvatosan beleforgatjuk a masszába. Ezt amasszát egy kizsírozott 24 cm-es tortaformába öntjük, elsimítjuk. A tésztát a tűzhely legalsó rácsán, előmelegített sütőben 35-40 percig sütjük. A kész tésztát kivesszük a formából és hagyjuk kihűlni.
Krém: A zselatint a borral, cukorral, vaníliás cukorral és citromlével elkeverve addig melegítjük, amíg a zselatin feloldódik, majd hagyjuk kihűlni. Amikor a folyadék zselészerűvé kezd válni, hozzáadjuk a felvert tejszínhabot. A kihűlt tésztalapot kettévágjuk, visszahelyezzük a tortaformába, megtöltjük a krémmel, majd a másik tészlappal lefedjük. A formát a hűtőbe helyezzük és állni hagyjuk, míg a krém megszilárdul, majd a karimát leemeljük.
Máz: a tortabevonó csokit felolvasztjuk, jól hozzákeverjük a lágy margarint, a torta oldalát bevonjuk vele. Elkészítjük a tejszínhabot a tasakon található leírás szerint. A tortát bevonjuk a csokimázzal és a tejszínhabbal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.