Elkészítés: A csirkét mossuk meg, helyezzük sütőtálba, majd tegyünk a belsejébe 1 megpucolt almát és 1 csokor tárkonyt. Metsszük be a csirke bőrét egy ponton, ezután masszírozzuk el a kis kockákra vágott vaj felét a bőr és a hús között, sózzuk és borsozzuk. A maradék vajat dobjuk a csirke mellé a felcikkezett alma és lilahagyma társaságában, továbbá öntsük hozzá a calvadost.
Toljuk lefedve 220 °C-ra előmelegített sütőbe 35 percre, majd vegyük le róla a fóliát, és süssük további 35 percig, amíg szép aranybarna nem lesz. Sütés közben locsolgassuk a saját levével.
A burgonyapüréhez sós vízben főzzük meg a burgonyát, majd törjük át, adjuk hozzá a vajat, a tejszínt és a durvára vágott diót, és alaposan keverjük ki.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.