A fokhagymát préseljük át vagy nyomjuk szét. A burgonyát hámozzuk meg és reszeljük finomra. Nyomkodjuk ki belőle a vizet, majd adjuk hozzá a tejet, a tojásokat, a fokhagymát, a csipetnyi borsot és köményt, a lisztet, a majoránnát és az apróra vágott gombát. Ízlés szerint sózzuk, majd az egészet alaposan keverjük össze.
Vízszintesen mindkét camembert-t vágjuk ketté, majd negyedeljük fel. Egy serpenyőben forrósítsuk fel az olajat. Merőkanállal tegyünk a serpenyőbe két adag burgonyás masszát, helyezzünk rájuk 1-1 sajtdarabot, majd fedjük be azt 1-1 adag burgonyás tésztával. A töltött burgonyalepények mindkét oldalát süssük aranyszínűre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.