Elkészítés: A tésztához a tojásokat kettéválasztom, és a fehérjéket egy csipet sóval berakom a hűtőbe. A sárgájákat a vízzel és a porcukorral, 5 percig kavarom. A lisztbe keverem a kakaót és a sütőport. A lisztes keveréket belekavarom a sárgájákhoz.
A 36x23 cm-es tepsimet kibélelem sütőpapírral, és a sütőmet bekapcsolom 175 fokra. A tojásfehérjéket kemény habbá - szinte túróssá - verem fel, és egy lapát segítségével belekeverem a tésztába. A tepsibe öntöm, és elegyengetem. Berakom sülni, de 10 perc után leveszem a hőt 160 fokra. Így sütöm még 20 percig, ami alatt nekem készen is lett, de mindig ellenőrzöm!
A krémhez a pudingokat sűrű krémmé főzöm a tejben. A puha margarint összekeverem a porcukorral, és a kihűlt pudingot apránként belekeverem. A kisült és kihűlt piskótámra kenem egyenletesen a fehér krém felét. A maradék krémbe keverem a kávét és a kakaót, és ezt kenem a fehér krém tetejére.
Ekkor én beraktam a hűtőbe, hogy jól megszilárduljon, és csak ezután tettem rá a csokimázat.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.