Elkészítés: A tésztához a tojásokat kettéválasztom, és a fehérjéket egy csipet sóval berakom a hűtőbe. A sárgájákat a vízzel és a porcukorral, 5 percig kavarom. A lisztbe keverem a kakaót és a sütőport. A lisztes keveréket belekavarom a sárgájákhoz.
A 36x23 cm-es tepsimet kibélelem sütőpapírral, és a sütőmet bekapcsolom 175 fokra. A tojásfehérjéket kemény habbá - szinte túróssá - verem fel, és egy lapát segítségével belekeverem a tésztába. A tepsibe öntöm, és elegyengetem. Berakom sülni, de 10 perc után leveszem a hőt 160 fokra. Így sütöm még 20 percig, ami alatt nekem készen is lett, de mindig ellenőrzöm!
A krémhez a pudingokat sűrű krémmé főzöm a tejben. A puha margarint összekeverem a porcukorral, és a kihűlt pudingot apránként belekeverem. A kisült és kihűlt piskótámra kenem egyenletesen a fehér krém felét. A maradék krémbe keverem a kávét és a kakaót, és ezt kenem a fehér krém tetejére.
Ekkor én beraktam a hűtőbe, hogy jól megszilárduljon, és csak ezután tettem rá a csokimázat.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.