Elkészítés: A sütőt 200 fokra előmelegítjük. Egy 20 cm átmérőjű kis kapcsos tortaformát vajjal vagy olajjal kikenünk, majd kilisztezünk.
Egy tálban összekeverjük a száraz alapanyagokat (liszt, sütőpor, kakaópor és cukor). KIkeverjük a tojásokat az olajjal, a száraz hozzávalókhoz forgatjuk ezt a keveréket, majd elkeverjük a reszelt céklával.
A formába öntjük, és kb. 40 perc alatt készre sütjük. A süteményt a sütőből kivéve hagyjuk kihűlni.
A tejszínt habbá verünk, a torta tetejére halmozzuk, és a cékla félretett levével megcsurgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.