Elkészítés: A krémhez a tojássárgáját, a cukrot, a vaníliás cukrot habosra keverjük, majd a tejet hozzáadva krémmé főzzük. A tűzről levéve hozzákeverjük az előzetesen 1 dl hideg vízbe beáztatott és kinyomkodott zselatint. Ezután hideg vízbe állítjuk és lehűtjük.
A 6 dl tejszínt kemény habbá felverjük, és óvatosan a kihűtött krémbe forgatjuk, tetszés szerint gyümölcsdarabokat szórunk a krémbe.
A piskótát vékonyan megkenjük baracklekvárral, feltekerjük, és kb. 1 cm-es csíkokra vágjuk.
Kerek aljú tál falát a csigákkal egysorosan kibélelünk, majd az üreget a krémmel feltöltjük, és fogyasztásig hűtőben tároljuk. Ekkor óvatosan tálra borítjuk, és szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.