Elkészítés: 1. Öntsük fel a cukrot a vízzel egy kisebb lábosban, majd lassú melegítés mellett hagyjuk folyamatosan feloldódni. Végül forraljuk fel a keveréket, majd hagyjuk kihűlni.
2. Margarinnal alaposan kenjünk ki 4 darab 8 cm átmérőjű mini tortagyűrűt, majd helyezzük őket egy tepsire.
3. Vágjuk félbe a babapiskótákat, majd egy gyors mozdulattal mártsuk be őket a lehűlt szirupba. Rendezzük el őket kör alakban a formák belső oldalán.
4. Helyezzünk minden Charlotte-formába egy gombóc vaníliafagyit, majd egy kanál segítségével simítsuk a fagylaltot a forma aljára.
5. Szórjuk meg a tortácskákat csokiforgáccsal, majd óvatosan emeljük le róluk a tortagyűrűt.
6. A kis Charlotte tortákat díszítésként szórjuk meg porcukorral, majd azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.